Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon ville bli min skrivarvän, men har inte skrivit något ännu


SweetCandy

SweetCandy har nästlat sig in
och säger att hon vill bli din
om du betalar bra förstås
annars är du gudnås
inget att ha
du kan dra

”Jag köpte min kärlek för pengar
för mig var inget anat att få….”

Fröding




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-11 09:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa i väntan på nåt
Gott,men är det
Fisk fågel eller
mitt emellan
Bäst att av
-syna?Så
man ej
"köper
grisen
i säcken?"
;)


2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP