Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är Demokrati?

Folket har sagt sitt
i valet tydligt och solitt
det får man finna sig i
om man bejakar demokrati
I nästa val det kanske blir en annan koalition
om man tycker det är bra eller dåligt för vår nation
beror på den politiska tron
men alla gör vad de tror för landet är bäst
och välsignar sitt eget manifest
sådan är en demokrati
det får man finna sig i




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-12-18 22:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vi får de politiker vi förtjänar....dvs de vi väljer.
Men ibland undrar jag hur smarta de där politikerna är? Eller om de mest är munväder och de gillar att synas. Ingen jag riktigt ser upp till.
2023-12-22

    Lena Söderkvist VIP
Den bittra sanningen är jag rädd, men rättvist på något sätt. Som man sår får man skörda, lika bra att svensson lär sig.
2023-12-19

  Öknens Ros VIP
Ord och inga visor, men vissa partier svamlar och mumlar i skägget.
2023-12-19

  Öknens Ros VIP
Ord och inga visor, men vissa partier svamlar och mumlar i skägget.
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP