Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Lenas dikt i DN Julstäding


Tomtar på loftet

Jag har tomtar på loftet ibland
men går för det mesta iland
med att skaka mig fri
från min tomte fobi
för tomtar finns väl ej
de är väl bara lurendrej?




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-23 21:30



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Man kan aldrig vara säker, hehe.
2023-12-24

    Lena Staaf VIP
De egna "tomtarna på loftet" är inte alltid så lätta att skaka sig fri från!
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP