Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill vara snygg

nån av mina medikamenter
får mig att
få påsar under ögonen
jag vill inte
ha tabletter
som gör mig
så inihelvete ful¨
jag kommer att
lägga zopiklon
åt sidan ikväll
hoppas det är
den det onda beror på




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-12-26 10:02



Bookmark and Share


  Åsa Henriksson VIP
Är bilden på dig ny?
Ser inga påsar på den. I så fall är det zopiklon.
Grattis!
Och god fortsättning!
2023-12-26
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP