Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge opp ställningarna

kom igen
med mig
tro mig
det är
snart över
med helvetet
be inte när
ni ser katastrofen
komma emot er
det jag vill är
slutet
och det resolut
och skoningslöst








Fri vers av SatansSon VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-12-29 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP