Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömde broddarna


Ishalka

Isen var blank och hal
jag hade inget val
slog runt med en väldig fart
med dunder och brak
det gick bra
tur skall man ha




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-30 12:05



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Riktigt vanskligt med sådana hala isfläckar. Skönt att det gick väl.
2023-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP