Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelriket på nyårsdagen

det är speciellt
med nyårsdagen
men aldrig i mitt liv
har det varit
så heligt som nu

jag väntar på
Himmelriket
som jag inbillar mig
ska komma på Måndag

varför har det
inte kommit förut
undrar du

men det beror på
att mitt liv
varit i ordning
tidigare nyårsdagar

nu är det kaos

och jag lider




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-12-30 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP