Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är lycka

jag är glad
för anna finns

'jag vet att
flickan har bytt namn
men kallar henne
ofta vid¨
hennes dopnamn

jag är en knöl

satan ska alltid
i fortsättning vara
lugn mot mig

kärlek och vänskap
med kloka snälla tjejer
som my

bara vara¨
vänner
till slutet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2024-01-07 19:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ibland det känns som om lycka är att tycka, om...
2024-01-07
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP