Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min seglarvän

Han ringde ibland, vill du följa med?
Båten hade nya segel.
När vi lagt ut brukade han ta fram två glas vin,
vi skålade och njöt av sol och vind.
Det behövdes inte många ord
vi var vana seglare bägge två.
Jag träffade honom på vägen senare på sommaren.
han var på väg till sjön
jag på väg hem.

Vi pratade en stund om väder och vind.
Två veckor senare fick jag reda på att han hade hängt sig
endast två dagar efter vi hade träffats.
Så lite man vet om en människa.




Prosa (100-ordare) av Kungskobran VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-08 17:04



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Tack för mininovellen som skapar så många starka bilder!
2024-01-12

  Öknens Ros VIP
Vad vet vi om våra medmänniskor, inte mycket.
2024-01-09

  Minkki VIP
saga eller sanning gör ingen skillnad, en välbyggd hårresare på 100 ord
2024-01-08

    Lena Söderkvist VIP
Så tragiskt. Sann historia?
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP