Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR MÖRKRET DÖR


Mörkret dör idag, i dig, nu när lidandet från fiendens orena illdåd syns i Ljuset endast vara mörker utan Rätten och Sanningen. Mörkret måste påtalas; så du får ett seende och därmed en grundligt visad orsak och verkan i själva kärnan, i själva grunden av Livet: Solklarheter.

Midgård är människornas värld och Livet här är Allfaders ägor.

*

Fienden ger oss ännu ett dödligt förtryck. Blodsugarna gömmer sitt nattsvarta mörker i ett sken. Surt var roten och orsakade orenheterna vilka plågat och dödat allt högre liv. Likt missljudet från fiendens tomma tårar skorrar och äcklar har de svagas tankar och åsikter blivit grundlöst nonsens från propaganda och manipulationer. De lägsta försvarar sig alltid med att de är förmer trots att de saknar all rätt, ära och värde. Det är slut nu.

Vi vet att fienden är maktlösa när vi hindrar deras stölder och vridna ord.

*

ALLFADER!


SOLGUDEN!

VARGGUDEN!

SEGERGUDEN!


YGG ÄR HERREN I YGGDRASIL!
SLAKTAREN AV BRÄKANDE MISSFOSTER!
VÅRA VÄRLDARS CENTRUM OCH KÄRNA!




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2024-01-13 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP