Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT LITET BREV TILL DE LURADE 2

Irritationen över dina hjärnspöken tilltar. Du letar efter fel i andra, men är blind inför din spegelbild, vilken du förnekat existera: Ett gränslöst självbedrägeri. Du har inbillats att livet saknar värde och att Yggdrasil bara är en bluff. Det finns bara högre liv på just den planet du nu vandrar på. Vi härstammar från chimpanser. Det lägsta är det högsta. Människor har diktat fram Gudarna. Ditt dravel är utan förstånd och du har mitt medlidande, men nyktra till nu.

Du vill kanske vara värdefull och önskad; inte så misstrodd och missförstådd som du ständigt blir. Du är föraktad utan orsaker du kan eller vill förstå alltmedan du misstolkar din omgivning och världens skeenden som en rubbad. Du är ju tvungen att vara "med" i detta samhälle du saknar kontroll över, men att vara ovanför med makt över ditt liv ger väl inte några fördelar du kan se och få?

*

Historieförfalskningen är i grunden så falsk att det är svårt att tala sanning och få någon okunnig att lyssna. Själva orden är stulna och vridna. Deras storsäljande fabler är tagna från vår egen historia vilket fienden använder som ett hån och skydd. Fiendens produkter söndrar instinkter, insikter och möjligheter till liv för Gudarnas barn. Det finns verkligen ingenting naturligt eller upphöjt med hånande lögner till hopp och tro. En otvunget fri och frisk misstar aldrig känslan av äckel med någon slags attraktion till jidder. Skörden med ynka erfarenheter blommar inte i någon glädje. Betala och betala... Nyktra till.

Måltavlan är roten och inte offren. Det frånstötande i Midgård och orsakerna därtill är övertydliga nog. Vi vet att kontrollen genom fiendens organisationer, företag, politik och ner till medias nickedockor är stark över de som saknar frihet och har tvingats ner i smutsen att krypa som insekter inför fienden.

*

Tragiskt nog är de bortkastade liven för miljontals vilka kunde fått det högsta i tillvaron bland Gudarna släckta för alltid. Viet kan aldrig tillåta falsk "tankefrihet" när de utslagna massorna inte vet någonting och bara kan göra fel.

Det handlar trots allt i grunden om en människokärlek att verka för Reningen i vår värld. Fienden som format orsakerna till människoföraktet är givetvis vår måltavla och inte deras oskyldiga offer.

Gudarnas barn ska få leva som de vill och önskar i alla delar av vår värld utan hot. Mer än så är det inte.


Tack för att du lyssnat! Hoppas allt är väl med dig och de dina.


Kram

1




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-14 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP