Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SANNINGENS MAKT

När du vill trösta det tröstlösa och vet att du bara är en av miljontals drabbade, känns det bättre? Dina djupa sår kunde aldrig ha orsakats i en fri och upplyst värld. De redan döda och de återfödda levande döda omkring oss, med sina hålögda och meningslösa existenser är hatfyllda och vridna bortom hjälp.

Eller, se mig i ögonen och försök inse vad fiendens falska religioner och ideologier är: Vapen mot just dig och ditt liv. Priset är din trygghet och värdighet, din identitet och ditt liv.

Fienden formar de svaga vilka vet att de har förtryckts; men inte tillåts inse att fienden likt blodiglar utsugit allt värdigt liv och själva friheten i våra folkslag. Fienden leker med er som spelpjäser utan värde. Ändra på detta och gnugga ögonen. Se var orsak och verkan ligger. Bli fri och frisk.


Låt Verkligheten vara övertydlig- Vet vad Rätten innefattar:

Finn hämndens nya tid och Sanningens makt.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP