Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På min vägg

På min vägg hänger
ett porträtt på Mig Själv
som 38åring
och min 60åriga morsa
står bredvid
Jag vill ovillkorligen
bli förvandlad
Ung på nytt
Eller suveränt vacker
och fräsch
Jag tror på sommaren
att den som tar fram den
Tar fram mig
och gör det
i mitt esse
Det finns folk
som inte tror
att det är möjligt
De kablar ut nyheterna
om mig till er alla
Små nyheter som
ni inte tror på
Men jag är den
ni väntar på
Den som ska¨
rädda er från ondskans händer
och dess giriga käftar




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-21 02:47



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
~•°•applåd•°~ spännande text
önskar dock att fotot hade visats här till texten
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP