Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösten

Vem är du som frågar efter mig?

Känner igen rösten,
hittar inte rätt,
glömskan gör fel.

Söker på vinden,
gör ett försök i källaren,
ingenting, tomhet.

Desperat kollar rum för rum
utan att hitta rösten,
uppgiven, uppskakad.

Vänder mig till mitt inre rum,
blir lite lugnare,
sittande, lyssnande.

Kommer ihåg nu,
sedan tidiga barndoms år,
trygga, lugna Rösten.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-01-27 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP