Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landar I Folkhavet

Politikernas käbbel
landar i folkhavet

Makten skjuter missiler
landar i folkhavet

Orolig värld dånar
landar i folkhavet

Räddarna morskar upp sig
landar i folkhavet

Goda krafter
landar i folkhavet

Misären är påtaglig
landar i folkhavet

Utsattheten plågar
landar i folkhavet

Hur länge?




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-01-28 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP