Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att öppna upp och våga

Solen lyser genom ett skitigt,
kallt och stängt fönster
All tids skit visar sig

Början såg bra ut för honom,
skulle erövra världen med mod och framtidsutsikt

Han gjorde beslut som blir misstag,
vågade inte backa, tryckte bara på

Kostsamt lever livet vidare,
mentala blåmärken påminner
och spelar samma dystra melodi

Men vårens inträde ger möjlighet att lämna kylan,
det frysta och det låsta bakom sig
Nu är tiden inne med nya förutsättningar

Det skitiga och stängda fönstret öppnas upp och tvättas
Förändringen sker, solen värmer och rummet blir ljust

Nu är det dags att öppna upp och våga

De tråkiga minnena vädras ut och
sinnesron sprider sig i den fräscha luften
I ljuset blir ett upplyst sinne vägledande och
i värmen påminns han om att förlåta sig själv




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-02-01 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP