Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte lova nånting

där sitter jag
in spe
på väggarna
nästa lördag

hell linnea
på galleri
majnabbe

hon hänger
utställningen
jag ska ha där

och från henne
har jag
sluppit höra
"jag kan inte
lova nånting"




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-01 18:01



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
härlig känsla
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP