Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slut

Jag skriver mig fri
från världens bojor
I mitt helvete
finns ingen frid
Jag har inte pippat
sedan juli 2000
Och det med en
gammal tandlös
kärring som
hade ondska
i den saga som
hon utgjorde

Mitt liv är
en saga som
kommer att fortsätta
förbi kärleken
jag är dömd
att uppleva
i Himmelriket
För dit ska jag prompt!




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2024-02-01 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP