Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min identitet är människan



I forntiden var jag kraften
initiativen och framåtriktat
utan svaghet

I skuggan för mitt förgångna jag
finns jag ändå här

Borde vara handlingskraftig
men är samtidigt svag

Inte hjälplös
utan involverad
närvarande
igenkännande

Min situation är på
något sätt motsägelsefullt

Denna dubbla känsla kännetecknar
dock inte min personlighet

Min identitet är människan
inte det jag gör utan den jag är




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-03 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP