Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mitt himmelrike

himmelriket
i min lägenhet
då magen
som nu
blivit mindre

fet förut

men före mitt
fall kommer fåglarna¨
att sjunga
opera för mig

fet förut

men jag har
ett förflutet
som en casanova¨
och hjärtekrossare

hej janet
du är given
i min laguppställninng




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-02-04 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP