Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sabine

en av de klokaste
kvinns jag
nånsin stött på
är sabine
från kristianstad

hon förstår mig
t.o.m i poesin

hon liksom jag
visade inte
våra ansikten
så länge vi
bägge var
vänner på nätet

nu vet hon
hur jag ser
i plytet
och jag
vet henne

vi kommer
aldrig i världen
att träffas

men hon vet det
inte men jag
vet att vi två
kommer att träffas
som änglar
nästa gång igen




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-04 23:56



Bookmark and Share


  AKT VIP
Trevligt med bekantskaper som kommer nära.
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP