Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration: Kärlek med förhinder av ULJO


Varning för olycklig kärlek

Se upp, hon är ingenting att ha
det kommer aldrig bli bra
sök dig bort
till en annan sort
som du kan älska i nöd och lust
allt annat blir bara sorg och förlust




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-02-05 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP