Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krig

När blir det frid
utan bomber och krig
jag vet,
det är ingen hemlighet
först när människan dött ut
kan det äntligen ta slut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-05 11:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänk om det ej fanns
Något krigsmaterial
att ta till vapen utan
bara tramp-orglar att
avreagera sig på?
Skulle mänskligheten
ändå hitta på andra
sätt att ta livet av
varandra trots
allt?

2024-02-11

  Anya VIP
Jaa kanske är det människan som är den felande länken i hela systemet?
2024-02-07

  Blomma-Stjärna VIP
jo, det är nog så...
2024-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar instämmande.
2024-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP