Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Blåaste blå poesi


Orden
hastigt nedtecknade
i blåaste blått

Över
det vita ark jag fått

Ett var längtan
ett annat törst

Orden
som tycktes frigöra
allt som vägde tyngst
och kunde
ses som störst

I alla fall i min egen
fantasi

De två (stora) små ord
som en gång i tiden
inspirerade mig själv

Till att börja dikta
och skapa poesi





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-08 12:01



Bookmark and Share


  Koloristen
Glöm inte "Blue Moon" med Greta Keller. En riktig evergreen.
2024-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Fotot är ett veritabelt konstverk.
2024-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är om inte "Bluer Than Blue" var Rubber City Rebels.
2024-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Bra där, Koloristen!


2024-02-08

  Koloristen
Blue For Two (Freddie Wadling).
2024-02-08

  Larz Gustafsson VIP
"It's all over now, Baby Blue" (Bob Dylan)
"Out of the Blue" (Roxy Music)
"Bluer Than Blue" (Code Blue)

2024-02-08

    Lena Staaf VIP
Längtan och törst, bra grund för poesi. Och den blåaste himmel.
2024-02-08

  Larz Gustafsson VIP
En vilsam färg.
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP