Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ha ett tips

jag har ingen hårfönare

men på sistone hatar
jag att vara utan hårfönare

jag har sen två veckor
gouachefärger

skulle behöva
snabbtorka dem då
jag gjort klart med dem

ge mig ett tips




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2024-02-09 22:41



Bookmark and Share


    Askanden
köpa en billig hårfönare?

2024-02-11
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP