Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vernissage igår

Vernissage på min
utställning
på Galleri Majnabbe
Enligt uppgift
kom 25 personer
första timman

Mest teckningar
Det och
tre målningar
finns att se av mig
t.o.m 25 februari

Hur orka fortsätta
efter detta fiasko?




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-11 10:51



Bookmark and Share


  AKT VIP
Se det inte som ett fjasko utan som en början!
2024-02-16

  Federico Romano
Hur går det?
2024-02-12

    Askanden
fiasko?
du ställde ut folk kom och såg
inte helt oävet
2024-02-11
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP