Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flera vindkraftverk är konkursfärdiga


Vindkraft

Vind kraft ha ha
vad var det jag sa
när vinden är stark och fin
ger den inte en sekin
när vinden inte är bra
fattas sekinerna




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-12 20:20



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kul rim, men jag tror att vindkraften behövs. Kruxet är att den låter.
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP