Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Luren-drejeri-aren av Sefarage


Herr Sol och Vår

Han är Sol och Vår
älskar kvinnan vart hän han går
hon faller lätt i hans famn
viskar ömt hans namn
tron på kärleken
som varar i evigheten
När kassan blev tom
kärlekens underbara ton
ebbade sakta ut
kärlekens låga tog slut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-02-13 10:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Dessvärre många kvinnors bistra verklighet.
2024-02-14

    Lena Söderkvist VIP
Ett vanligt öde för en kärlek.
2024-02-13

  Blomma-Stjärna VIP
Öknens Ros sa det...
2024-02-13

  Öknens Ros VIP
Det måste råda stor brist på kärlek, annars skulle väl inte kvinnor låta sig luras så lätt. Men, men, vackra ord kanske bedårar mer än vad man tror...
2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP