Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILL RO

Plana ut

Mojna

Komma till ro

Lugn

Stillna

Som när jag var barn

Med O'boy och tékaka i magen

Obekymrad

Jag är kallad till ro

Kallad till barnaskap

 

LARZ GUSTAFSSON 16/2 2024

 

"Jag tror, Han ror", sa Bill Stenberg




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2024-02-17 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP