Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utkast.


NÅ TILL DITT MEDVETANDE

Du ljuger, gör det du är bra på.
Du lider, gör det du gillar.

Tomhet. Du är utan innehåll.

Du är lurad på ditt eget liv.


Nå till ett Medvetande länkat till Verkligheten.

*

Låt mig spara in tjugo år åt dig. Ha det lite spännande.

Du är nu tom, stel och störd. Din så kallade "andlighet" är att egoistiskt krypa och be om materiella fördelar och tigga förståelse för dina överdrifter i ditt förkrympta och förljugna liv utan meningsfullhet eller djup. Dina korkade "svar" gör du själv medan smutsen och dumheten ligger metertjock över dig. Nedbruten existerar och "tänker" du bara i inbillade positivt eller negativt laddade meningar och skräpet ute i overkligheten blir till skräpet inuti. Du är satt i pinsam ynklighet, i en total illusion, i ett beroende av denna flyktväg som är ditt fängelse. Du vill fly allt som sårar dig och få falsk och tillfällig lindring.


Du kan endast botas från tomheten med en insikt om Verkligheten.

Tänkandet och Medvetandet är inte möjligt utan verkliga kunskaper.

Det är ett ynka problem att lösa och inse vad och vem du är.


Har du bara egoism och fel du misstar för Medvetande?

Om du nu bara är en sak vilken bär på fiendens smutsiga manipulationer i dig så är det inte dig själv som vi alla måste hata. Precis tvärtom. Du finns inte ens.

Verkligheten handlar om att fylla din inre tomhet med Verkligheten.

*

Du drar dig undan tillbaka till otrygghetens kalla ensamhet:

Acceptans för alla skenvärden du lurats i blir själlöshet och du är en anpassningsbar sörja i väntan på döden. Du gillar lidandets bekräftelse som ljuger om att du är en riktig människa... Du lurar till dig tröst till förståelse utan att vilja nå en bot och vakna. Men, lidandet är bara en dumhet att övervinna. Kom med och upptäck hur smärtsamt det är när din illusion om känslor visat sig bara vara otyglad egoistisk ondska. Le åt när all gammal smärta försvinner med upplysningen om Verkligheten, eller låt dig härda lidandet tills det blir ett skämt inte ens värt att notera. När tankarna har hunnit fram till dig från det plågsamma nedbrytande kan ditt uppbyggande börja.

Du hade länge förvirrat värdig med värdelös.
Du såg bara konflikter i en stor illusion.

Dina lögner var svårlösta, men mest meningslösa.

Bränn det löjliga och överskattade.
Fyll klart dina behov av ingenting.
Låt ditt skydd att vara ett offer dö.

Det är noterat att du vill leva och det rätta sättet är det enda sättet.

Låt ditt liv börja.




Prosa (Kortnovell) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2024-02-26 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP