Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Jag du och alla andra av ÖknensRos


Hopp

Livet är ett kval
har jag något val?
Vägen till himmelen
eller vägen till alla helveten
Jag väljer att stanna kvar
i åtskilliga dar
Först när helvetet ej finns mer
skall jag i gropen ner




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-23 09:06



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Det är mycket riktigt rätt att vänta tills det är dags och försöka få litet sinnesro på vägen.
2024-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar om livet och döden.
2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP