Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra blickar



Våra blickar är tomma som vår egen inledning
Vi passerar framför speglar utan att se vårt inre

Vi vill jaga bort vår egen själ
utan att kunna se oss framför den

Vi vänder oss mot varenda motstånd
som skriker mot oss: gör inte det !

Ska vi inte fortsätta vidare med vårt?

att vara de vi är utan att vi måste
vara de som andra vill

annars är vi förlorade i vårt egen helvete

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-29 09:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark dikt som får mig att tänka på hur viktigt det ät att stå upp och våga vara den man innerst inne är.
2024-02-29

  BenGust VIP
Ja, att spegla sig i andras seende
och tyckande, är inte alltid att föredra.
Man kan samarbeta, men ändå välja
egen väg.

2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP