Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uräten apelsin

det är så synd
att jag är som
uräten
som ett apelsinskal

jag kyler
ned min kropp
och min själ

inget blir bättre
om man klagar
på den som bestämmer


den som jag frågar
om lov
den som bestämmer
är en liten skit
med skit på hjärnan




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-03-10 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP