Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista sucken

Det sista jag hör
innan jag dör
är min sista suck
Många suckar jag nu slipper höra
åt dem kan jag inget göra
när jag är död får allting bero
äntligen får jag vila i ro




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-11 18:59



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Har precis samma tanke. När jag dör slipper jag AF, hälsporre, datatester och skit från politiker.
2024-03-15

    Lena Staaf VIP
Det låter nästan skönt! Hoppas avslutet blir så avslappat.
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP