Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå Rilke

Kom ihåg
En heros
dör aldrig

Så skrev Rilke
i den första
av de tioDuinoelegierna

Jag har bara'
det att tänka på
Då kaffet
ger mig sura
uppstötningar
och bränner magmunnen

Marie kunde
varit fru
till mig
och jag kunde
skrivit mot betalning
som Jockes fru gör




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-03-17 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP