Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värmer

Nina går och
Småler hon om
Man varit trevlig
Mot henne

Det värmer

Speciellt om
Man har
Det jobbigt

Min kärlek
Måste få
Ny fart
Ny koppling




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-24 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP