Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärntrötthetens egen agenda



Hjärntrötthetens agenda lever sitt eget liv,
missar närheten hos de nära,
när orken styr dagen.

Nosar på dagen en stund,
för att ta del av gemenskapen,
uthärdar så länge det går.

Vilorummet blir ett andningshål,
när verkligheten lever sitt eget liv,
nyheter , vardagsskvaller,
det som tillhör rinner av i vilorummet,
kvar är minnet av det liv man skulle ha levt.




Fri vers (Fri form) av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-30 18:14



Bookmark and Share


  SellwiN VIP
Hoppas ditt vilorum är en plats du kan skapa bättre förutsättningar och hitta ditt nya jag :)
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP