Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja



Skulle vilja dansa , svårt är det
Skulle vilja sjunga , men nynnet fastnar
Skulle vilja måla , kladd det ger
Skulle vilja skriva ,
dikter så ärligt med blod ,
med kraft så lidelsefullt,
med passion så levande

Så drömmer jag , ett hjärtats slag





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-01 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP