Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.facebook.com/BuzzFeedNews/videos/3037084589877779


Poeten och disketter


En poet och en diskett gick in på en bar,
båda sökte inspiration, men inte i en gitarr.
Poeten sa till disketten, "Du är så passé,
med dina magnetiska band och din långsamma essé."

Disketten svarade snabbt, utan att tveka,
"Men kära du, min lagring kan ingen poet neka.
Jag kanske är gammal, men jag sparar dina ord,
så att dina dikter kan leva vidare, ombord."

Bartendern skrattade och sa, "Ni två är ett par,
en som rymmer ord, den andra världar klar.
Men kom ihåg, det är första april idag,
så skål för er båda, och er underbara dialog!"




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-04-01 20:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänk att bli dissad av en
diskett som bär på vett
och etikett. Det kanske
ändå känns rätt så
stimulerande på
något sätt?
;)
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP