Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hem till slut

tycker nog
att det är
hög tid
avsluta detta

har inte lust
gå på bete mer här
i vår herres hage

vore kul om
saker och ting
ville ta en
helt ny vändning

bara jag kom förbi
min katastrof
och kunde se den
då jag kastar¨ett
getöga över axeln

hade rutin
på landas ondska
tills 1985
då han överraskade
mg med att
säga att han
knullat med maria

det blev aldrig
av med det
för mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-04-04 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP