Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Avtryck

Måndag, poppar upp
En dag bland alla andra
Vakna, kaffe, jobba, äta, TV, sova
Identiska dagar avlöser varandra,
med ytterst sparsamma avtryck.
Vem minns mig om 50 år?
Vem berättar historien om mitt liv?
Inga avbilder på en hylla,
i molnet lagras allt.
Vem kan dyrka låset,
när det inte längre finns en nyckel?




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-08 14:59



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Fantastiskt foto i sin enkelhet. Triggar fantasin.
Ja vilka avtryck gör jag. Upprepande eller varierande.
Intressant avslut. Mycket försvinner när personen försvinner. Vem tillhandahåller dyrken? Tycker om känslan i texten. Känns existentiell och viktig. Har även vemod i sig. Jag funderar vidare på din fina text. Tack!
2024-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP