Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Förlåt!

Målat med stora penseldrag,
ett försök att ursäkta.
En uppmaning om att ta nya tag
men inte menat, inte äkta!

Inget blir som det var,
en lärdom i livet.
Nu står du ensam kvar!
Ta mig aldrig för givet!




Bunden vers (Rim) av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-09 10:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja att hela tiden gå omkring
och surt förvänta sig
Ursäkter från andras
misstag o felaktig
-heter eller att
kunna förlåta
Det är i sig
Stort?
;)

2024-04-09

  Öknens Ros VIP
Förlåt, ett ord som används alldeles för lite, men som betyder så mycket.
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP