Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Utmattad

Duktig

Driven

Oförsiktig

Speedad

Söker något

Okänt vad

Kroppen talar

Lyssnar inte

Kliver över

Störtar huvudstupa

Djupt ner

Vaknar upp

Hjärntrött

Förvånad

Vad hände?

Motstridiga känslor

Arg

Ledsen

Ingen förstår

Faller igen

Klättrar försiktigt

Bit för bit

Kommer tillbaka

Inte samma

Inget som förr.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-09 21:38



Bookmark and Share


  Industrisemester VIP
Hög igenkänningsfaktor
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP