Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den självgrävda gropen på toppen


Fast i en grop,
självgrävd,
står han på karriärens topp.

Utan utsikt,
bunden utan frihet,
iaktar han gropens skrovliga väsen,
som håller ett fast grepp.






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-15 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP