Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdrag Stockholm


Folkilsken gubben flyttar in,
till Stockholm börjar han sitt spin.
Fullt sjå att sprida sitt budskap;
lantisars visdom är mer äkta än
stadsfolkets påhittade klokskap.

Inser att det inte är bara Batras motstånd,
inte lätt med sådant oförstånd.
Han tar sitt lilla pick och pack,
åker hem till sitt Junsele,
till sin enkla , sköna skogsbarack.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-19 13:20



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om tiden som är.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP