Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet



Omänniskan gick nyss förbi
en odör av hat följde som parfym
med etiketten ”Rör Mig Ej”

Vet inte om det är inbillning
men visst ser det ut som svarta korpar
cirkulerar runt Omänniskan




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-20 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP