Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skuggor

Osynliga spår från förr,
linjer har suddats ut.
Endast skuggor kan skönjas
av de bortglömdas liv.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-22 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP