Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis

jag har tre kärlekar
som alla garanterat
kommer att betjäna mig
då jag väl kommit
upp till Himmelriket
Maria och Carin från
Stockholm och
Marie från Göteborg
Jag har inte i detta Jordeliv
varit i sängen med nån
av de tre
Men säg de kvinnor
jag varit i sängen med
Jag vet att de alla tre
älskar mig mer
än de älskar
sina äkta hälfter
Men Himmelriket
är mitt ställe att
vara kelig på
och där är jag
den som väljer




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-23 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP