Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Gubbängen*



Demokratin dör sakta men säker
I onsdags Gubbängen imorgon
Segels torg?

Är det inte dags att förbjuda
ni vet vad jag menar ?

Många påstår att det är i Demokratins
namn att vi kan inte göra någonting-
det låter som en sagan om ringen-
Ingen vill ta ansvar eller ?

Demokratin tar sitt sista andetag
Yttrandefriheten -avlider
Högra krafter blir ett modern virus

När yttrandefriheten sakta avlider
då är det dags att göra någonting
Kommer Uffe att be om hjälp i den frågan?

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-27 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP