Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Skör spegling



Sammetslen
stilla rörelse

ögats
förundran

På seglats
över fjärdens
sköra skärvor

av tonat ljus







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-27 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP